Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg

Retraitedag Thuiskomen bij jezelf, Heeswijk, 25 mei 2019

Omschrijving:

Retraitedag in de abdij van Berne, zaterdag van 10-16 uur

Wegwijzende verhalen zoals sprookjes of de zwerftochten van Odysseus laten zien dat het mogelijk is dat mensen thuis kunnen komen, hun draai kunnen vinden in hun leven. Vaak maken ze wel allerlei omzwervingen en is het moeilijk los te komen van bepaalde leefpatronen. Die houden je gevangen waardoor je niet verder kunt, niet innerlijk vrij kunt worden. Dit gemis vraagt erom te worden opgeheven. Dat kan door de essentie van je geest te herkennen, die is er namelijk een van oneindige vreugde. Door erop te vertrouwen dat er een weg is waar een verdiepende en bevrijdende draai mogelijk is, kun jij je eigen spoor gaan trekken en uitzicht krijgen op je bestemming. Dat is een leven waar je veilig bent en dicht bij jezelf blijft. Dat noemen we thuiskomen.

Op deze retraitedag ga je na wat jouw verlangen is, wat je in beweging brengt en welke ingrediënten belangrijk zijn om je draai in je leven te vinden. Naast een paar korte inleidingen op het thema bestaat deze retraite uit: meditaties, reflectie-opdrachten, uitwisseling via korte gesprekjes, verstilling en beweging.

Aanmelden gebeurt door de gegevens in te vullen op het elektronische formulier hieronder. Klik op 'verstuur' en daarna op 'bevestig'. Aanmelden kan ook via de Abdij van Berne: gastenbroeder@abdijvanberne.nl

Nadere informatie en opgave via deze site of via de Abdij van Berne    tel: 0413 299 299

Prijs    € 57  inclusief koffie, thee en lunch

Adres:
Abdijstraat 49
Heeswijk, Noord-Brabant
5473 AD
Map and Directions

Datum: 25 mei 2019

Start Time: 10:00
End Time: 16:00

Prijs: EUR57.00

Registratiegegevens

Persoonlijke informatie