Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg

Retraitedag Levenskunstenaar worden, Heeswijk, 2 nov 2019

Omschrijving:

Retraitedag in de abdij van Berne, zaterdag van 10-16 uur

De levenskunstenaar is in contact met zijn levensvreugde en heeft zin in het leven. In ieder van ons schuilt zo iemand. Deze dag verken je wat er nodig is om levenskunstenaar te worden.

Iedereen heeft wel ervaringen dat het in het leven kan tegenzitten en dat het niet loopt zoals je zou willen. Je kunt in de put zitten of verbitterd raken. In dat geval kun je de levenskunstenaar in jezelf wekken. Die kan je helpen. In ieder van ons schuilt immers een levenskunstenaar. Die hoef je alleen maar vrij te laten. Wat is een levenskunstenaar? Deze is in contact met de vreugde van het leven en heeft er zin in. Het geheim van de levenskunstenaar is ook dat hij over een aantal manieren beschikt om contact te maken met zijn levensvreugde: hij leeft in het hier en nu, kan voelen wat er is, reageert zachtmoedig en bevestigend op wat zich aandient, kijkt vol vertrouwen naar het leven, kan oude pijn loslaten en leeft vanuit de mildheid van zijn hart. Dit is wel een indrukwekkend programma en kan niet in één retraitedag worden gerealiseerd. Maar het is wel mogelijk om via geleide meditaties, visualisaties, opdrachten en gesprekjes te proeven van al deze ingrediënten en deze minstens als stappenplan aan het einde van de dag mee naar huis te nemen.

Aanmelden gebeurt door de gegevens in te vullen op het elektronische formulier hieronder. Klik op 'verstuur' en daarna op 'bevestig'. Aanmelden kan ook via de Abdij van Berne: gastenbroeder@abdijvanberne.nl

Nadere informatie of opgave via deze site of via de Abdij van Berne   tel: 0413 299 299

Prijs    € 57  inclusief koffie, thee en lunch

Adres:
Abdijstraat 49
Heeswijk, Noord-Brabant
5473 AD
Map and Directions

Datum: 2 november 2019

Start Time: 10:00
End Time: 16:00

Prijs: EUR57.00

Registratiegegevens

Persoonlijke informatie