Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg

Persoonlijk retraite-traject op maat

Als je behoefte hebt aan een retraite kun je besluiten tot een persoonlijk retraite-traject op maat (omdat een langere retraite in groepsverband op een inspirerende plek nu, in de lockdown van deze coronaperiode, niet mogelijk is).  

Hoe werkt het? – Het gaat om één, twee of drie live sessies en vindt plaats in Nijmegen. De retraite wordt vorm gegeven op basis van jouw wensen, vragen en behoeftes. Je krijgt praktische tips, handreikingen en eventueel meditatiesuggesties. Videobellen kan ook.

Mogelijke vragen of gespreksonderwerpen:

  • Hoe vind ik meer rust?
  • Hoe kan ik (meer) in contact blijven met mezelf?
  • Hoe vind ik een goede balans, bijvoorbeeld tussen werk en privé?
  • Wat kan mij ‘voeden’ om geïnspireerd te blijven?  
  • Waar sta ik, wat wil ik, wat is mijn perspectief?  

De duur van een sessie van het persoonlijk retraite-traject op maat is ongeveer vijf kwartier

Prijzen  – Eén retraitesessie kost 70 euro, twee sessies 135 en drie 175 euro. De kosten van videobellen voor één of meerdere sessies bedragen 60, 110, 150.

Deze aanbieding geldt vanaf 15 januari 2021.

Maak een afspraak of vraag om nadere informatie via de mail (tonroumen@bezinnen.com), telefoon (06 307 101 36) of Whatsapp.