Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg

Een bijzondere manier van schoonmaken

We stofzuigen de vloer, wassen de ramen en doen de afwas. Ook ons gebit en ons lichaam maken we schoon. Maar wat we niet doen is regelmatig onze aura schoonmaken. Iedereen heeft zo’n energieveld om zich heen en je wil niet weten wat daar allemaal in zit. Nee, het is geen vuil of stof, maar indrukken en aandacht van anderen, emoties zelfs. Dat klinkt vaag, maar het wordt concreter als ik vertel dat je hoofdpijn kunt overnemen die van iemand anders is of dat je op een manier boos wordt die niet van jezelf is, maar van een ander.  

Anderen leggen hun aandacht, denkpatronen en emoties in het jou omringende energieveld. Al die aandacht kun je samenvatten in een boodschap, bijvoorbeeld: ‘Ik ben teleurgesteld in jou omdat je er zo weinig voor me bent.’ Iemand die het niet zo goed maakt en onbewust waarneemt dat jij vitaal bent, kan jouw energie ‘stelen’ waardoor jij je slechter voelt (en de ander beter). Ook boosheid kan in je aura terechtkomen. Wat mensen doen – en ze doen dat onbewust – is energie van jou stelen, wegzuigen of in jouw aura dumpen. Zelf heb ik jaren geleden ontdekt dat dit bij mij zo werkt. En ik ben niet de enige. Ik ben me af gaan vragen hoe ik al die indrukken en aandacht kan loslaten omdat ik er zoveel last van kreeg.

De oplossing is: schoonmaken. Net zoals jij kunt douchen, kun jij je aura schoonmaken. Dat kan door een aangename bries te visualiseren die om je heen wervelt en alle indrukken en aandacht van anderen meeneemt. Of je kunt een geluidloze bladblazer visualiseren die alle ongewenste energie wegblaast. Alle aandacht en energie in een gevisualiseerd postpakket stoppen en retour afzender sturen is ook een optie – ook als je niet weet wie de afzender is. Je kunt de boosheid van de ander terugsturen naar die ander (die boosheid is immers ook van de ander) en de druk die de ander onbewust oplegt om door jou gered te worden stuur je ook terug. Nadat jij je hebt schoongemaakt kan het geen kwaad een gouden aurarand van ongeveer twee centimeter ter bescherming te visualiseren op ongeveer één tot anderhalve meter afstand van je lichaam.

klik hier voor de aankomende retraites