Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg

Zomertijd, ademtijd

In de zomer staat de natuur volop in bloei en is er leven in overvloed. Wij mensen vormen een onderdeel van de natuur, zijn zelf ook natuur. Ook wij kunnen bloeien en het leven volop in ons laten stromen. We hoeven alleen maar tijd te nemen om rust te vinden en op adem te komen. Dat kan in een retraite. Dan neem je tijd voor jezelf en je vertraagt je levenstempo. In die vertraging kan helder worden hoe je leven eruit ziet, wat belangrijk voor je is en wat je anders zou willen. Meditaties zijn onderdeel van deze retraite en vormen een belangrijke sleutel om bij jezelf te komen en vanuit het contact met je bron helderheid te scheppen en nieuwe groei mogelijk te maken. Daarnaast zal reflectie en verstilling helpen om met jezelf en de stroom van het leven in contact te komen.

Het programma van de zomerretraite bestaat uit diverse meditaties zoals ademmeditatie, wandelmeditatie, stiltemeditatie, yogameditatie, muzikale meditatie en meditatief dansen op het programma. Daarmee versterk je ook  je verbondenheid met de aarde, de natuur en je intuïtie.

Deze retraite is een kennismaking met verschillende meditatievormen, maar dat niet alleen. De retraite is zo opgebouwd dat ze uitmondt in de vraag wat er in jou groeit en wat er zich in jou wil meedelen.