Logo-Ton-Roumen-zoeken-naar-zin-op-je-levensweg
Date:27 maart

Omarm jezelf

Omarm jezelf als je angstig, onveilig of eenzaam bent. Dat is de simpele boodschap van dit boek. Zelfliefde is beslist geen egoïsme, maar houdt de goede zorg in voor jezelf en is een basis om liefde met anderen te delen. Jezelf omarmen vraagt om oefening en leert jou dat je goed bent zoals je bent. Kern van de oefening is contact te maken met je lichaam, je emoties, je pijn, je hart en je diepste bron.

Ton Roumen combineert eeuwenoude westerse en oosterse spirituele wijsheden met eigentijdse praktische en helende inzichten. Hij laat zien hoe je vanuit mildheid en compassie kunt leven. Ervaringen van mensen die het spoor van zelfliefde zoeken, zorgen voor een persoonlijk accent. Elk hoofdstuk eindigt met een meditatie. Met al deze ingrediënten biedt dit boek een hoopvolle boodschap die praktisch toepasbaar is bovendien.  

 

Klik hier om een deel van het boek te bekijken

Bestel Omarm jezelf met het bestelformulier

Omarm jezelf, Berne Media | Uitgeverij van Berne, Heeswijk, 2019, 144 pagina’s.  ISBN 978 90 8972 310 9. Prijs: 16,90.

Reacties: 

–  ‘Vanuit verschillende invalshoeken passeren allerlei vormen van pijn de revue. Angst, depressie en eenzaamheid. Toch is het boek prettig te lezen. De auteur spreekt vanuit ervaring en heeft een brede visie. Niet alleen op het leven maar ook op de mogelijkheden om te helen. Daardoor is het een waardevol boek voor mensen die bewust(er) willen leven.’ Ellen ten Cate, NBD Biblion.

– ‘Het boek is goed geschreven en leest gemakkelijk.’

– ‘De compassiemeditatie op bladzijde 38 is fantastisch.’